Sinds 2006
Waar is de visschotel van gemaakt ?
De ideale visschotel bestaat uit gekookte schaaldieren en rauwe en gekookte schaaldieren: spin, krab, garnalen, langoustines , oesters , alikruiken, wulken, mosselen ...
De perfecte begeleiding? Een lekker vers brood, Halfzout boter en een huisgemaakte mayonaise.
DE
Restaurant
Of het nu gaat om een visschotel, een tiental oesters voor onderweg, goede garnaalkroketten of een hele kreeft met friet, de Petits Poissons heten u welkom voor een frisse neus!
Wie zijn we ?
Kreeft huis : alles is goed ... in de vis
Kom een frisse neus halen .. gejodeerd.
Van boot tot bord
Een van de meest emblematische restaurants in Brussel, het Lobstrer house etablissement staat ook bekend om zijn beroemde frisheid, Lobster house, ontworpen in de jaren 2006. Vandaag verwelkomen een kamer en terras van 60 zitplaatsen grenzend aan een prachtig vivarium u met een kaart waarvan vis is koning.
Een uitstekende plek om te genieten van zeevruchten: allemaal vers en goed bereid.
Naast de onmisbare visschotel kunnen we vooral de kreeftenbisque aanbevelen: uitstekend en royaal geserveerd.